Kategori Arkiv: Sex dog

Vinterjakke herre tilbud vest agder

vinterjakke herre tilbud vest agder

Bunad For Menn har valgt å veve vestestoff på gammelmåten slik det var gjort før moderne vevstolen ble tatt i bruk. Silkesjerf, det følger også med et silkeskjerf til bunaden. Håndbrodert linskjort som tåler kokvask i maskin. Jakken til Vest-Agder bunaden er laget i klede av aller beste kvalitet. Det er viktig at buksene har et snitt hvor linningen på buksen går på navlen og buksen henger i bukseselene. Norske Bunader har siden 1999 bygget seg opp som en av Norges største og mest seriøse totalleverandør av bunad og tilbehør. Snørelivet er høyt skåret i ryggen, med midtsøm og to skrådde sidesømmer som ender opp i en "klauv". Vi har en eller flere prøvinger før bunaden ferdigstilles.

Vinterjakke herre tilbud vest agder - Vest-Agder mannsbunad

I dag er det mest vanlig å bruke Engelsk klede i bunaden da dette er et mere eksklusivt materiale fra gammelt av og var den dyre varianten av ullstoff. Nikkersen til Vest-Agder bunaden er laget av samme materiale som jakken. Vi har valgt ut et mønster til vesten basert på et mønster som har vært i bruk siden begynnelsen av 1800 tallet i Vest-Agder. 38272900)Mo i rana (Tel. Nikkers av Merinoull i toskafta stoff, nikkersen til Vest-Agder bunaden er laget av samme materiale som jakken. Jakken har svart silkefor innvendig. Mansjettknappene er i likhet med knappene på Jakke, bukse og vesten dekorert med Femblads rosa som fra gammelt av også ble kalt «Bergensølv» Grunnen til dette var at Bergen var kjent for sin produksjon av kvalitetsølv. Hatt, sjal, broderi på sjal, sølv, bunadstilbehør.

Vinterjakke herre tilbud vest agder - Norske Bunader

Henning har hovedfag med en ilol grad i Historie fra Universitetet i Oslo. Dette gir våre vester et svert eksklusivt preg som gjenspeiler tidligere tiders håndverksproduksjon. Sydd for å vare i generasjoner. Den Orginale Barnebunad fra Vest-Agder. Heim, herrebunad, vest-Agder mannsbunad, bunaden byggjer på draktskikken i Vest-Agder frå etter eit mønster frå Audnedalen. Dette gjør at du får plass til alle delene som tilhører bunaden i posens ulike lommer, og på den måten har alt samlet på et sted. Vesten til Vest-Agder bunaden er håndvevet med ulltråd.

    Flere artikler

0 Kommentar på "Vinterjakke herre tilbud vest agder"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *